Kornfeil

Oprema za pekarsko industrijo

Zadnjič posodobljeno:

20. Septembra, 2013

Termooljne in električne peči

Thermoroll - tunelska kontinuirana peč

ThermoRoll  so moderne kontinuirane peči za peko kruha in pekarskih izdelkov na termično olje. Imajo avtomatsko programsko kntrolo delovanja peči in vseh njenih funkcij. Primerna je za srednje velike in velike pekarne. Obstaja eno nivojska ali dvo nivojska izvedba.

Prednosti:

  • Pečenje z radiacijsko toploto
  • Idealna porazdelitev toplote in kontrola v mejah 1°C
  • Enostavni prehod med različnimi pekarskimi proizvodi
  • Natančna regulacija parnega pritiska in spodnje in zgornje temperature
  • Ekonomično delovanje - nizka poraba energije
 

Variant - etažna peč

Etažna peč Variant bo našla svoje mesto v vsaki pekarni in je predpogoj za proizvodnjo kvalitetnega in okusnega kruha. Akumulirana toplota na keramičnih ploščah pomaga, da vsako testo naraste na max. volumen.

Prednosti:

  • Kvalitetni kruh
  • Univerzalna uporaba
  • Pečenje s toplotno radiacijo
  • Različne dimenzije in nivoji regulacije
  • Energija - plin ali kurilno olje
  • Delovna temperatura do 350 °C
 

Thermostar - etažna peč

Etažna peč Thermostar - na termično olje, je bila razvita za proizvodnjo kruha najvišje kvalitete. Ogrevanje peči poteka s termičnim oljem, kar zagotavlja zelo stabilno temperaturo in tako najboljše rezultate.

Prednosti:

  • Zelo velika temperaturna stabilnost
  • Hitra temperaturna odzivnost
  • Visoka moč pečenja
  • Energija - termično olje
  • Varčuje z energijo
  • Najvišja temperatura pečenja - do 300 °C

 
 
Članek o prednosti tehnologije peke izdelkov z toplotnim sevanjem preko tehnologije ogrevanja s termičnim oljem. Povečava>>